Run Away Travels

O nama

Čvrsto zategnite pertle na patikama i pakujte torbe, narode! Mi smo Run Away Travels, jedinstvena turistička agencija i tu smo da vas odvedemo na avanturu života!

Preko 6 godina organizujemo putovanja na maratone, polumaratone i razne druge vrste trka, i nemamo nameru da usporavamo sad. Sa vama smo bili na nekim od najegzotičnijih svetskih destinacija, od Kineskog zida do sunčanih plaža božanstvene Jamajke!

Pored trčanja, nudimo i hajking ture, trke sa preprekama, kao i tim bilding događaje za kompanije. Run Away tim stručnjaka je posvećen kreiranju savršenog iskustva za naše klijente, nebitno da li ste iskusni sportista ili potpuni početnik – imamo događaj za vas. 

Ogroman akcenat bacamo i na istraživanje samih destinacija, upijanje lokalne kulture, ljudi, energije. Bilo da vas vodimo u muzeje, galerije, katedrale ili na stadione, trkačke staze i hipodrome, cilj je da napravimo potpuno jedinstveno iskustvo i kombinaciju kulture i zabave, i da upoznamo različite običaje i istinski osetimo srž naših destinacija. 

A ponekad (dobro, gotovo uvek), najbolji deo svake trke ili događaja je – proslava nakon! Znamo kako da organizujemo žurke od kojih će vaše noge potpuno zaboraviti da su upravo istrčale maraton. Od probavanja vina u glamuroznom Parizu, preko pokoje krigle piva u Glazgovu, do ludih žurki u Las Vegasu – napravićemo zajedno savršene i nezaboravne uspomene. 

Zašto čekati? Prijavite se za neki od naših događaja već danas i pridružite se zabavi. Obećavamo vam sećanja za sva vremena. 

Zašto putovati sa nama

6+ godina iskustva i sigurnosti

Preko 6 godina smo fokusirani na sportska putovanja, i pružamo jedinstveno Run Away iskustvo svim svojim putnicima.

Sa nama je lakše

Umesto da se davite papirologijom raznom, danima tražite smeštaj, rezervišete avio karte, jurite registracije za događaje/trke i sve to platite previše, Run Away će za vas organizovati sve! Na vama je samo da odvojite par minuta i prijavite se za putovanje koje želite. Mi ćemo srediti sve ostalo.

Ekipa

Run Away je ponosan na kombinaciju ljudi i ekipa s kojima smo do sada putovali. I dan danas postoje prijateljstva, viber grupe, pa čak i bračni parovi koji su se upoznali na našim putovanjima. Budite i vi deo ove sjajne priče, ove predivne energije. Iščekujemo vas.

Avantura

S Run Away timom, svako putovanje je avantura - niz uzbudljivih aktivnosti, drugarstva, podrške i čarobnih iskustava. Bilo da trčimo zajedno i bodrimo jedni druge, ili istražujemo neku drevnu tvrđavu, probavamo vina i lokalne specijalitete - sa vama će to biti lepše.

Najbolji način da saznaš nešto više o nama i da se bliže upoznamo jeste da nam se pridružiš na nekom od putovanja i doživiš Run Away avanturu .

Radujemo se druženju i očekujemo te na stazi!