+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs

Najkraće rečeno – Mi smo ekipa koja je zaljubljena u trčanje, obožavamo putovanja i druženja, stalno u potrazi na novim avanturama i najluđim trkačkim stazama. Nešto slično tebi!

Run Away je sportsko udruženje specijalizovano za organizovanje trkačkih putovanja, koje je nastalo pre svega iz ljubavi prema ovom sportu i željom da zajedno sa vama upoznamo i istrčimo svet.
Naša misija jeste da omogućimo svakom trkaču da se nađe na svojoj stazi iz snova, ma gde ona bila!
Uverili smo se da su trčanje, putovanje, druženje i zabava savršen recept za pustolovinu koja se ne zaboravlja. U skladu sa tim, Run Away zajedno sa turističkom agencijom Top Travel Centar koncipira putovanja koja su idealna kombinacija sporta i odmora.
Cilj nam je da ti u najlepšem sećanju ostanu avanture sa nama, gde smo uživali u svakom momentu i bili pobednici, bez obzira na vreme, distancu ili tempo.

Želimo da zajedno osetimo trkačku atmosferu na stazama širom sveta i okitimo se medaljama iz različitih gradova, usput, stičući fantastična prijateljstva, upoznajući lokalne kulture i šarenilo sveta.
Iako su putovanja ono po čemu smo najpoznatiji, Run Away tim radi mnogo drugih stvari u cilju popularizacije trčanja i pravih sportskih vrednosti. Stalno pronalazimo nove načine da trkačkoj zajednici pružimo više uživanja u ovom sportu dok naglašavamo strane trčanja koje se ne mere štopericom. Učesnici smo i organizatori mnogih dobrotvornih trka i zajedno sa humanitarnom organizacijom Raymond Nicolet Trust pomažemo obnovu škola u Srbiji!
Osim putovanja na maratone, sa nama možeš krenuti i u Hiking ture, osvajanja najlepših planina i vrhova i nagraditi sebe aktivnim odmorom u prirodi (osvajanje medalje se podrazumeva).

Najbolji način da saznaš nešto više o nama i da se bliže upoznamo jeste da nam se pridružiš na nekom od putovanja i doživiš Run Away avanturu .

Radujemo se druženju i očekujemo te na stazi!