+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs

Želiš da kreneš sa nama u besplatno osvajanje sveta? Može.

 

Pokreni svoje okruženje!

Motiviši porodicu, prijatelje, poznanike… ili potpune neznance, da učine nešto dobro za sebe i postanu deo naših trkačkih putovanja.

 

 

Već godinama nastojimo da motivišemo ljude u Srbiji da budu fizički aktivniji, ali i da uživaju u upoznavanju fenomenalnih ljudi, destinacija i kultura.

Do sada smo omugućili trkačima iz naših krajeva da se okite medaljama iz najudaljenijih krajeva sveta, sve do Las Vegasa na zapadu i Kineskog zida na istoku.

Neborjano puta smo čuli da su naše avanture glavni razlog što ostaju u aktivni i ne dozvoljavaju sebi da ispadnu iz forme. Zato želimo da našu energiju i pozitivni uticaj proširimo i na one do kojih do sada nismo dopirali, a tu nam je potrebna tvoja pomoć!

Postani deo našeg tima i motiviši svoje okruženje da sa nama putuje na najlepše svetske trke i destinacije. Za svakog ko dođe po tvojoj preporuci dobijaš bodove koje možeš iskoristiti za putovanje po svom izboru. Kako raste tvoj uticaj, tako se povećava i broj bodova, pa će ti uskoro i najatraktivnije destinacije biti “na dohvat ruke”. Kako izgleda bodovni sistem možeš videti iz tabele ispod.

 

RunAway Enthusiast RunAway Talent RunAway Star RunAway Superstar RunAway Legend
Broj putnika 0-10 10-20 20-50 50-100 +100
Bodovi u % iznosa aranžmana 3% bez mogućnosti korišćenja bodova 3% 5% 7% 10%


Pored besplatnih putovanja, nastojaćemo da ti omogućimo i brojne druge pogodnosti, u skladu sa tvojim interesovanjima. Nadamo se da ćemo u skorijoj budućnosti biti u mogućnosti i da pružamo prilike za stalno zaposlenje, pa ćeš moći da svoj hobi pretočiš u izvor zarade i postaneš deo vrlo uskog kruga ljudi koji vole ponedeljak.

Ukoliko ti ovo zvuči zanimljivo i želiš da postaneš legenda trkačkih putovanja, popuni prijavu koja se nalazi na dnu strane.

Sve zaniteresovane za koje smatramo da dele naše vrednosti i mogu da podrže naše inicijative, pozvaćemo na bolje upoznavanje i ćaskanje. 

Za sva dodatna pitanja stojimo ti na raspolaganju putem maila office@runawaytravels.rs

Forma za prijavu