Run Away Travels

Maldivi maraton

The Maldives Long Run

Share

Cena od

1650

Trajanje

12 dana

cena

Lokacija: Male i Maafushi, Maldivi
Datum polaska: 05.12.2023.
Datum trke: 08.12.2023.
Datum povratka: 16.12.2023.
Trajanje putovanja: 12 dana, 9 noći

Cena aranžmana

1650 €  - turistički
1670 €  - sa startninom za 5k
1670 €  - sa startninom za 10k
1680 €  - sa startninom za polumaraton
1680 €  - sa startninom za maraton

s

Aranžman obuhvata

 • avionski prevoz iz Beograda sa svim taksama i prtljagom do 20 kg
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu Beach Grand 3*** u Male-u u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • 7 noćenja sa doručkom u hotelu Arena Beach 4**** na ostrvu Maafushi u 1/2 i 1/2+1 premijum sobama sa pogledom na more i balkonom
 • transfer brodićem na relaciji Male – Maafushi i Maafushi - Male
 • startninu za trku (opciono)
 • troškove organizacije
 • vođenje puta
 • Opcione doplate

  o Trci

 • putno osiguranje ( 25 € )
 • sportsko osiguranje ( 75 € )
 • mogućnost doplate polupansiona za 7 noći u hotelu Arena Beach (100 € )
 • O Maldivima

  Maldivi su #hashtag za pravi raj na zemlji. Domovina su najraskošnijeg plavetnila, za koje svako ko je bio uporno tvrdi da su jedno od najlepših mesta na svetu.

  Kada kažemo raj na zemlji, tada sigurno mislimo na toplo tirkizno more, večito leto, beli pesak pod prstima, zvuk talasa, čisto nebo… Predstavljaju sinonim za hedonizam i proživljavanje bezgraničnog zadovoljstva u očaravajućoj prirodnoj raskoši, predivnim plažama i egzotici koja očarava čim stupite na tlo ovog rajskog ostrva.

  Maldivi su azijska ostrvska država rasuta po tirkiznim vodama Indijskog oceana. Čini ih grupa od 1200 ostrava koji su uglavnom vulkanskog porekla, nastala kao posledica povećane vulkanske aktivnosti u ovom delu sveta. Nalaze se jugozapadno od južnog dela Indije i na 700 km udaljenosti od Šri Lanke.

  Dok ste na Maldivina, nešto što morate doživeti je ronjenje – iskustvo koje daje posebnu notu uživanja na ovom putovanju. Da li birate druženje sa delfinima ili bliski susret sa ajkulama? Magija podvodnog sveta, koralni grebeni, olupine potonulih brodova, mnoštvo šarenih ribica…prosto mame da se bućnete u vodu, krenete u njene dubine i potražite Nema. Za one koji više vole da budu na vodi, topli vetar i mirno more, pružaju idealne uslove za razne sportove na vodi kao što su surfovanje, jedrenje i drugi.

  Ako ste ipak za neku laganu letnju priču, hlad nad senkama palme, ledena kosova vodu, čist tirkiz mora, opuštajući zvuk tlasa biće sasvim dovolji da osetite kako svaki deo vašeg bića postaje uronjen u mir i spokoj.

  Zvuči kao ostvarenje letnjih snova, zar ne?

  Budite spremni da podignite sidra i otvorite jedra ka novoj avanturi i putovanju koje ćete uvek i svima prepričavati.

  o Trci

  The Maldives Long Run

  Maraton na Maldivima je trkački raj usred tirkiznog Indijskog okeana.

  Zaronite u svet trčanja na Maldivima, gde se ostrva stapaju sa beskrajnim horizontom i stvaraju savršenu pozadinu za vašu trkačku avanturu. Maraton na Maldivima predstavlja ultimativno iskustvo koje će vas oduševiti autentičnošću ovog raja usred okeana.

  Trka započinje rano ujutro, kada prvi zraci sunca obasjavaju beskrajno plavi horizont. Sa zvucima talasa koji nežno zapljuskuju obalu, vaša trkačka avantura kreće iz Hulhumale parka, okruženog belim peščanim plažama i palmama koje, stvarajući samo vaše trkačko parče raja.
  Staza vas vodi kroz slikovite delove ostrva i lagune, gde ćete uživati u pogledu na koralne grebene, kristalno čistu vodu u kojoj se oslikavaju šarene egzotične ribe, pružajući vam trenutke izuzetne inspiracije dok korak po korak prelazite kilometre.

  Maraton na Maldivima nudi različite distance za sve trkače. Bez obzira da li se odlučite za maraton, polumaraton, 10K ili 5k, vaša trkačka avantura doživeće svoj maksimum.

  Kada pređete ciljnu liniju i osvojite svoju zasluženu medalju, potražite trenutak relaksacije u beskrajnoj plavoj vodi Indijskog okeana. Uronite u okean i nesebično zgrabite taj trenutak sreće samo za sebe. Ponesite osvežavajuću kokosovu vodu i prepustite se masaži na plaži koja će obnoviti i opustiti vaše telo.

  Staza je pretežno ravna, što su idealni uslovi da se opustite i uživate u trčanju.

  Ako ste spremni, čekamo vas na startu!

  Više informacija o trci, možete naći na sajtu organizatora.

  Startni paket obuhvata:

  • startni broj sa čipom
  • finišersku medalju
  • pmajicu trke
  • torbu
  • fotografije sa trke
  • medicinsku pomoć na stazi
  • okrepu na stazi i cilju
  • poklone sponzora

  Kako izgleda staza

  prijava

  O smeštaju

  Beach Grand Spa hotel ***

  Hotel Beach Grand Spa *** nalazi se u Maleu, na Hulhumale plaži. Smeštaj u ovom hotelu rezervisan je samo za dve noći, a nakon trke bićemo smešteni na ostrvu Maafushi u premijum sobama hotela Arena Beach ****.

  Lokacija hotela Beach Grand Spa je odlično polazište za mnoga popularna mesta i aktivnosti kao što su ronjenje, snorkeling ili jedrenje na dasci.

  Sve sobe su čiste i uredne, a naša usluga obuhvata noćenje sa doručkom u 1/2 i 1/2+1 sobama.

  Više o samom hotelu možete naći ovde.

  Arena Beach hotel ****

  Luksuzni Arena Beach hotel **** nalazi se na samoj plaži ostrava Maafushi poznatom po praškasto belom pesku, kristalno čistoj vodi i nestvarnom zalasku sunca. Sve što vam je potrebno za odmor kakav ste oduvek želeli.

  Lokacija i ovog hotela je odlično polazište za mnoga popularna mesta i aktivnosti kao što su ronjenje, snorkeling ili jedrenje na dasci.

  Sve sobe su moderno i elegantno uređene, a naša usluga podrazumeva 7 noćenja sa doručkom u premijum 1/2 i 1/2+1 sobama sa pogledom na more i balkonom.

  Ono što će vam se posebno dopasti jeste hotelski restoran na samoj plaži ali i ležaljke sa bazenom i hidromasažnom kadom na krovu hotela.

  Više o samom hotelu možete naći ovde.

  prijava

  Plan i program puta

  utorak 05.12.2023.

  1. dan: Beograd – Maldivi

  Sastanak grupe na aerodromu  „Nikola Tesla“ dva sata pre leta, Check-in i obavljanje carinskih i pasoških formalnosti.
  13:15h – poletanje aviona ka Maldivima kompanijom Flydubai (broj leta  FZ1746/FZ1025). Presedanje u Dubai-u.

  sreda 06.12.2023.

  2. dan: Maldivi

  Sletanje u Male u 7:15h u jutarnjim časovima. Transfer do hotela Beach Grand hotel 3* i smeštanje u sobe. 
  Ostatak dana slobodan za uživanje u tropskom tirkiznom raju.

  četvrtak 07.12.2023.

  3. dan: Maldivi

  Uživamo u lepotama Maldiva, toplom tirkiznom moru, plivamo sa delfinima, vozimo se providnim čamcima i pijemo hladnu kokosovu vodu na najlepšim plažama sveta. Upoznajemo se sa bogatom kulturom ovog ostrava i učimo sve o opuštenom načinu života, lokalnog stanovništva. 

  Odlazak do Expo centra po startne pakete.

  petak 08.12.2023.

  4. dan: Maldives The Long Run

  Zajednički odlazak do startne zone.
  01:30h – start maratona
  04:30h – start polumaratona
  05:30h – start trke na 10k
  06:30h – start trke na 5k

  U toku dana biće organizovan transfer brodićem  od Male-a do ostrva Maafushi gde se nalazi i naš hotel Arena beach 4****. Smeštaj u hotel. Noćenje.

  subota - petak 09.12.-15.12.2023.

  5. – 11. dan: Maldivi

  Nastavljamo da istražujemo Maldive.
  Dani predviđeni za odmor i uživanje na ostrvu Maafushi i na plaži hotela Arena Beach. Mogućnost odlaska i na neki od mnogobrojnih izleta koje organizujemo na Maldivima.  Transfer do aerodroma u Male-u 11. dana u večernjim časovima. 23:30h – poletanje avionasa Maldiva (let FZ1570/FZ1745 sa presedanjem Dubaiu).

  subota 16.12.2023.

  12. dan: Beograd

  12:15h – Očekivano vreme sletanja  u Beograd po lokalnom vremenu. Kraj programa.

  Napomena: ovo je okvirni plan i program putovanja, satnice letova se mogu promeniti. Svaka promena biće na vreme zabeležena na sajtu.

  vazne napomene

  Važne napomene

  • ovo putovanje organizuje agencija Rapsody Travel (Licenca:OTP 124/2021 A), pa vas molimo da se upoznate sa njihovim pravilima putovanja na njihovom sajtu.
  • plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke, prema instrukcijama koje ćete dobiti na mail nakon popunjavanja prijave za putovanje.
  • celokupan iznos možete podeliti na više rata, s tim što prva rata mora iznositi najmanje 60.000 dinara, a ostatak novca se mora uplatiti najkasnije do 05.11.2023.
  • prijava se smatra kompletnom tek nakon prve uplate i do tada je cena podložna izmeni.
  • ukoliko ne znate unapred sa kim želite da budete u sobi mi ćemo Vas smestiti sa osobom za koju smatramo da bi to bilo najprikladnije, uzimajući u obzir pol, godine, grad i klub, ali moramo napomenuti da to može biti i osoba suprotnog pola ukoliko nema drugog rešenja.
  • održavanje trke i samog putovanja zavise od Covid 19 situacije i primenjivaće se odluke i uslovi koje donesu nadležni organi za svaki element ovog putovanja.
  • molimo vas da se pre putovanja upoznate sa posebnim Covid uslovima na ovom sajtu.

  prijava

  Prijava

  Opcione doplate
  Veličina majice*
  Pol*