Run Away Travels

Kotor 2023

Bokeški maraton

Share

Cena od

145

Trajanje

dana

cena

Lokacija: Kotor, Crna Gora
Datum polaska: 15.12.2023.
Datum trke: 17.12.2023.
Datum povratka: 18.12.2023.
Trajanje putovanja: 4 dana, 2 noći

Cena aranžmana

145 €  - turistički
165 €  - sa startninom za 5k
180 €  - sa startninom za polumaraton
190 €  - sa startninom za maraton

s

Aranžman obuhvata

 • autobuski prevoz iz Beograda
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu Palma 4*
 • startninu za trku (opciono)
 • troškove organizacije
 • vođenje puta
 • Opcione doplate

  o Trci

 • putno osiguranje (8 €)
 • sportsko osiguranje ((14 €)
 • O Kotoru

  Dobrodošli u Kotor – grad od kamena, natopljen istorijskim pričama i obasjan neodoljivom atmosferom koji istovremeno osvaja i miriše na slavnu prošlost, pružajući vam nezaboravno iskustvo u sadašnjosti. Smešten na istočnoj obali Jadrana u srcu Bokokotorskog zaliva, jedna je od najlepših destinacija Crne Gore.

  Kotor je kao otvorena knjiga koja otkriva priče o moćnim civilizacijama i trgovinskim putovanjima koja su nekada prolazila kroz njegove zidine.
  Uđite u Stari grad, koji je pod zaštitom UNESCO-a, i pokušajte da osetite trenutak prošlosti. Svaki korak uskim i kaldrmisanim ulicama vodiće vas kroz vekove istorije, otkrivajući arhitekturu koja spaja različite stilove, od srednjovekovnih crkava do renesansnih palata.

  Zaronite duboko u prošlost i istražite Katedralu Svetog Tripuna, najprepoznatljiviju crkvu u Kotoru koja svedoči o duhovnosti i bogatstvu grada. Dok stojite na ovom mestu, osetićete vibracije vere koje se prenose kroz vekove.

  Kotor nije samo grad istorije, već i mesto prelepih peščanih plaža i kristalno čistog mora. Bokokotorski zaliv, sa svojim pitomim vodama i impresivnim planinskim pejzažima, pruža idealno okruženje za opuštanje i uživanje u sunčevim zracima. Lutajte duž obale i pronađite skrivene uvale gde se možete osloboditi svakodnevnog stresa i prepustiti se čarima prirode, jer Kotor je magija koja osvaja.

  o Trci

  Bokeški maraton

  Bokeški maraton koji se ove godine održava tek treći put, jedna je od omiljenih trka u regionu koja je od samog početka izazvala veliku pažnju i interesovanje kod trkača. Ovo je definitivno najuzbudljiviji sportski događaj na crnogorskoj obali koji trkači najčešće preporučuju jedni drugima.

  Ovo je trka koja je odmah postala super star među trkačima, a zbog čega je to tako, shvatićete kada budete trčali obalom Jadrana ka svojoj novoj medalji.

  Staza obuhvata slikoviti put od Tivta do Kotora, i prolazi kroz neka od najljepših primorskih naselja. Osmišljena je tako da trkačima pruži priliku da uživaju u spektakularnom pogledu na more, okolne planine i živopisna naselja duž cele staze.
  Svejedno da li ćete trčati Bokeški maraton, polumaraton ili trku na 5 km, ovo je staza koja će vam osvojiti i dušu i telo. Staza je lagana i ravna, a trčanje na ovakvom mestu predstavlja pravo uživanje bez mnogo muke.

  Ako ste spremni, čekamo vas na startu!

  Više informacija o trci, možete naći na sajtu organizatora.

  Startni paket obuhvata:

  • startni broj sa čipom
  • finišersku medalju
  • majicu
  • fotografije sa trke
  • poklone partnera
  • okrepu na stazi i cilju

  Kako izgleda staza

  prijava

  O smeštaju

  Hotel Palma****

  Za naše putnike obezbedili smo smeštaj u hotelu Palma iznad čijeg imena stoje četiri zvezdice. Nalazi se na samoj obali mora, u srcu Tivta, sa predivnim pogledom na Tivatski zaliv. Hotel je nov i uređen u modernom stilu, a veliki broj soba ima pogled na more. Osim toga, gostima hotela je na raspolaganju i spa centar što će vam pružiti poseban odmor nakon uspešno završene trke.

  U blizini hotela je pešačka zona sa brojnim restoranima, kafićima i prodavnicama, što će doprineti raznovrsnosti vašeg boravka, omogućavajući vam da u potpunosti istražite destinaciju i uživate u njenim ponudama.

  Naša ponuda obuhvata dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama.

  Više o samom hotelu možete naći ovde.

  prijava

  Plan i program puta

  petak 15.12.2023.

  1. dan: Beograd – Kotor

  Okupljanje grupe na parkingu ispred Kuće cveća u kasnim poslepodnevnim časovima  i polazak ka Kotoru.
  Noćna vožnja do Crne Gore.

  subota 16.12.2023.

  2. dan: Kotor

  Nakon dolaska, smeštanje u sobe i odlazak do Expo centra po startne pakete. 
  Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska grada. Noćenje.

   

  nedelja 17.12.2023.

  3. dan: Kotor

  Zajednički odlazak do startne zone i zagrevanje pred trku.
  11:00 h – početak trke

  Ostatak dana, slobodan za individualne aktivnosti i odmor nakon trke u spa centru hotela Palma. 
  Uveče će biti organizovana zajednička proslava osvajanja medalja u nekom od lokalnih kafića ili barova.

  ponedeljak 18.12.2023

  4. dan: Kotor – Beograd

  Napuštanje hotela i slobodno vreme do polaska. 
  Dolazak u Beograd planiran je u večenjim časovima.

  Napomena, ovo je okvirni plan i program putovanja, a svaka promena biće na vreme zabeležena na sajtu.

  vazne napomene

  Važne napomene

  • ovo putovanje organizuje agencija Rapsody Travel (Licenca:OTP 124/2021 A), pa vas molimo da se upoznate sa njihovim pravilima putovanja na njihovom sajtu.
  • plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke, prema instrukcijama koje ćete dobiti na mail nakon popunjavanja prijave za putovanje.
  • celokupan iznos možete podeliti na više rata, s tim što prva rata mora iznositi najmanje 6.000 dinara, a ostatak novca se mora uplatiti najkasnije do 15.11.2023.
  • prijava se smatra kompletnom tek nakon prve uplate i do tada je cena podložna izmeni.
  • ukoliko ne znate unapred sa kim želite da budete u sobi mi ćemo Vas smestiti sa osobom za koju smatramo da bi to bilo najprikladnije, uzimajući u obzir pol, godine, grad i klub, ali moramo napomenuti da to može biti i osoba suprotnog pola ukoliko nema drugog rešenja.
  • održavanje trke i samog putovanja zavise od Covid 19 situacije i primenjivaće se odluke i uslovi koje donesu nadležni organi za svaki element ovog putovanja.
  • molimo vas da se pre putovanja upoznate sa posebnim Covid uslovima na ovom sajtu.

  prijava

  Prijava

  Opcione doplate
  Veličina majice*
  Pol*