Run Away Travels

Politika privatnosti

U našem poslu, poštujemo privatnost naših kupaca i razumemo važnost zaštite njihovih ličnih podataka. Ova Politika Privatnosti opisuje kako prikupljamo, koristimo i otkrivamo informacije koje dobijamo preko naše veb stranice.

Informacije koje prikupljamo:

Kada posetite našu veb stranicu, možemo da prikupljamo lične podatke koje nam date, kao što su ime/prezime, adresa, adresa e-pošte, datum rođenja ili broj telefona. Takođe možemo da prikupljamo informacije o Vašoj istoriji kupovine, uključujući proizvode koje ste kupili od nas.

Možemo da koristimo kolačiće i druge tehnologije za praćenje da bismo prikupili informacije korišćenju naše veb stranice. Ove informacije mogu uključivati Vašu IP adresu, tip pretraživača, operativni sistem i druge tehničke informacije.

Kako koristimo Vaše informacije?

Možemo da koristimo informacije koje prikupljamo da obradimo i ispunimo porudžbine, pružimo korisničku podršku i komuniciramo sa Vama o našim proizvodima i uslugama. Takođe možemo da koristimo informacije da poboljšamo našu veb stranicu i personalizujemo iskustvo korisnika Run Away veb stranice.

Vaše lične podatke možemo deliti sa nezavisnim dobavljačima usluga koji nam pomažu u obradi porudžbina, isporuci proizvoda i pružanju usluga korisnicima. Takođe možemo da podelimo podatke korisnika sa organima za sprovođenje zakona ili državnim agencijama ukoliko je to propisano zakonom.

Vaše lične podatke Run Away ne prodaje niti iznajmljuje trećim licima u njihove marketinške svrhe.

Sigurnost podataka

Preduzimamo razumne mere da zaštitimo bezbednost Vaših ličnih podataka. Koristimo tehnologiju šifrovanja da bismo zaštitili Vaše informacije tokom prenosa i skladištenja, a pristup Vašim informacijama ograničavamo samo na ovlašćeno osoblje.

Međutim, nijedan sistem za prenos ili skladištenje podataka ne može biti 100% siguran. Ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa bezbednošću Vaših ličnih podataka, kontaktirajte nas.

Vaša prava

Imate pravo da pristupite, ispravite i izbrišete lične podatke koje smo prikupili o Vama. Takođe možete uložiti prigovor na obradu Vaših ličnih podataka ili povući svoju saglasnost da koristimo Vaše podatke.

Da biste ostvarili svoja prava, kontaktirajte nas koristeći informacije navedene na kraju ove Politike privatnosti.

Promene naše politike privatnosti

Možemo s vremena na vreme ažurirati Run Away Politiku Privatnosti. Ako izvršimo bilo kakve materijalne promene u politici, obavestićemo Vas objavljivanjem ažurirane politike na našoj veb stranici.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa Run Away Politikom privatnosti ili načinom na koji postupamo sa Vašim ličnim podacima, kontaktirajte nas na:

+381 63 415 179 ili nam pišite na email: office@runawaytravels.rs